Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Η Λιμενικός με τους χιλιάδες θαυμαστές που δεν φοβάται να μιλήσει...



Η Κατερίνα Πλακίδα είναι η εντυπωσιακή λιμενικός που δεν φοβάται να μιλήσει ανοικτά για όλους και για όλα, και να πεί την άποψή της με κάθε κόστος. Είναι αρκετοί εκείνοι που τρέμουν στη ιδέα οτι θα έρθουν αντιμέτωποι μαζί της όχι τόσο  λόγο επαγγέλματος αλλά κυρίως λόγο των απόψεών της, των απαντήσεων της και του οτι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της όπως λέει και ο λαός.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει με τις αναρτήσεις της στα social media όπου έχει κάνει πολλούς να της έχουν στήλει μηνύματα και να την παρακαλούν να ηρεμήσει.



Έχει άποψη για όλα,  χωρίς να προσβάλλει κανέναν,  όπως η ανάρτηση που έκανε σχετικά με την ελληνική σημαία που γελοιοποιήθηκε στο Athens Pride απο τους διαδηλωτές.

Η αλήθεια είναι πως μέρα με τη μέρα η Κατερίνα έχει πολλούς θαυμαστές πολλοί απο τους οποίους την παρακινούν να κατέβει στην πολιτική καθώς έχει επιβλητική και εντυπωσιακή παρουσία ταυτόχρονα. Βέβαια κάτι θα ξέρει παραπάνω μιας και είναι ο φύλακας άγγελος του Ηλία Κασιδιάρη όπως διαβάσαμε και στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Εμείς θα παρακολουθούμε την Κατερίνα σε κάθε της βήμα και θα επιδιώξουμε άμεσα να έχουμε μία συνέντευξη απο την ίδια να μιλήσουμε για όλα και κυρίως για τον Ηλία. Κάτι θα ξέρει παραπάνω...


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου